Hooglandse Wintersferen 2017

Op vrijdag 15 december 2017 zal de vijfde editie van de Hooglandse Wintersferen plaatsvinden, een jubileum! U kunt dan weer genieten van een sprookjesachtig, winters evenement. En omdat het evenement jarig is, met een heuse schaatsbaan in de tuin!

Het kerstverhaal, wensen, kunst en licht, zang en muziek, kerstmarkt, knutselen, glühwein, warme chocolademelk, het zijn de belangrijkste ingrediënten voor een geslaagd evenement op een prachtige locatie: in en rondom de St. Martinuskerk in Hoogland.

Natuurlijk ondersteunen wij als Vrienden van st. Martinus dit voorbeeld evenement, omdat het zo goed past in dat waar wij voor staan; dé plek in het hart van de gemeenschap.

Maar natuurlijk staan wij ook wederom zelf op de inmiddels traditionele Kerstmarkt met een eigen kraam. Een beet je samen met de Vereniging Dorpsbelangen Hoogland, maar ook met eigen signatuur.

Ook dit jaar bieden we weer de bekende plantjes met kerstgroet. Daarnaast zijn er nog steeds de unieke potjes met authentiek voegzand verkrijgbaar. Ook kan bij ons het authentiek gebrouwen torenbier worden afgehaald, als u dat op 8 oktober heeft besteld. En natuurlijk hebben we nog enig restant van het gerstenat in de vrije verkoop in cadeauverpakking voor de feestdagen.

Maar ook dit jaar, het zou bijna traditie worden, hebben wij als Vrienden Van St. Martinus weer iets unieks bedacht; een teken van verbondenheid. Haal hem af bij onze kraam.

Tenslotte, nadat we, met behulp van sponsoren en onze donateurs, op 8 oktober, de vlaggen vanuit de toren in gebruik hebben mogen nemen, vragen we nu aandacht voor ons nieuwe project; het aanlichten van de toren. Wie doet er mee?
Kortom een pracht van een evenement, we kijken uit naar uw komst!

Vrijdag 15 december in en rondom de St. Martinuskerk Hoogland va 15.00uur tot 21.30uur

Meer over het programma en achtergrond http://www.hooglandsewintersferen.nl/

Natuurlijk komt u ook even bij ons langs De Stichting Vrienden van St. Martinus voor het behoud van de St. Martinuskerk. We vertellen u graag over ons werk, onze inzet en het belang om zelf het initiatief te blijven nemen.

Tot 15 december!